AKTUELNO

Seka Aleksić oprostila se od svog preminulog oca, a njen kolega Relja Popović na večni počinak ispratio je majku, koja je preminula drugog dana januara.

Dan pre Božića, najradosnijeg hrišćanskog praznika, Seki Aleksić preminuo je otac Milorad Aleksić. Pevačica je vest o smrti oca podnela veoma teško, a emotivnom porukom od njega se oprostila na Instagramu.

Foto: Printscreen

Kažu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike. Moj voljeni tata Milorad imao je tu čast da dušu ispusti na Badnji dan. Na dan radosti, kada se slavi Hristovo rođenje. Zauvek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost. Doživeo si da u krilu držiš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe! Neka ti je večna slava dušo moja - napisala je Seka, koja je dala i čitulju svom ocu i na ovaj način se zauvek oprostila od njega.

Foto: Printscreen

Drugog dana 2017. godine i pevač Relja Popović izgubio je jednog roditelja - posle duge i teške bolesti preminula je njegova majka Zoja Begoli, inače priznata balerina.

Foto: Printscreen

Ona je danas kremirana na beogradskom Novom groblju, a na večni počinak ispratio ju je sin Relja Popović, njegova nevečana supruga Nikolija Jovanović, pevačica Vesna Zmijanac, kao i mnogobrojni članovi porodice i bliski prijatelji, što su zabeležile kamere emisije "Premijera".

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ostatak premijernog izveštaja pogledajte u nastavku:

Autor: D. Tanasijević

#Nikolija Jovanović

#Premijera

#Relja Popović

#Sahrana

#Seka Aleksić

#Smrt

#Vesna Zmijanac

#Zoja Begoli

#pevačica

'